Siivouskoneiden ja painepesureiden huolto Pirkanmaalla

kärcher huolto,painepesuri huolto,yhdistelmäkone huolto,yhdistelmäkoneen huolto,pölynimuri huolto,lakaisukone huolto,lattianhoitokonehuolto, siivouskone huolto,siivouskonehuolto,huolto tampere,huolto pirkanmaa

Huoltopalvelumme Pirkanmaalla

Olemme valtuutettu Kärcher-, Nilfisk-, Wetrok- & Comac -huoltoliike.
Huollamme myös muita merkkejä mm. Taski, Fimap & Hako.

Nilfisk-kuluttajakoneiden huollot hoitaa maanlaajuisesti Sähköhuolto Tissari Oy.

Asiantunteva henkilökuntamme huoltaa mm. Kärcher-painepesurit koti- ja ammattikäyttöön sekä siivouskoneet esim. yhdistelmäkoneet, lattianhoitokoneet ja ammatti-imurit.

Yhteystiedot

Huolto
Jouni Perälä
Gsm. 03 2344 690
huolto@yellowservice.fi

Huolto
Sami Nokkonen
Gsm. 03 2344 690
huolto@yellowservice.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys: Mistä tiedän minkä mallinen Kärcher-painepesuri minulla on käytössä?

Vastaus: Paras tapa on varmistaa Kärcher-painepesurin malli laitteen tyyppimerkintäkilvestä. Harmaa/hopeinen kilpi ilmoittaa painepesurin mallin sekä sen tuotenumeron joka on mallia 1.234-567.0. Tuotenumero on paras tunniste sillä varusteissa saattaa olla muutoksia myös mallien kesken. Esimerkki Kärcher-painepesurin tyyppikilvestä (PDF). Nilfisk-koneissa tuotekoodi ilmoitetaan yleensä merkinnällä "Prod.No 12345678900".


Kysymys: Mistä tiedän mikä varuste Kärcher-painepesuriini sopii?

Vastaus: Mikäli teillä ei ole enää ohjekirjaa saatavana niin tarkistakaa ensin tyyppimerkintäkilvestä Kärcherin tuotenumero. Uusissa Kärcher-painepesureiden tyyppikilvissä on merkitty myös tarvittava suutinkoko. Esimerkki Kärcher-painepesureiden suutinkoosta. Voitte etsiä oman painepesurinne käyttöohjekirjan Kärcherin käyttöohjeista. Mikäli ette löydä käyttöohjekirjaanne, tai ohjekirjassa ilmoitettuja tuotenumeroita niin olettehan meihin yhteydessä esim. yhtedenottolomakkeella.


Kysymys: Painepesuriini ei löydy etsimääni varustetta/varaosaa, mitä nyt?

Vastaus: Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja mainitse painepesurinne tyyppi (tyyppimerkintäkilvestä) ja haluamanne varuste/varaosa.


Kysymys: Kuinka estää painepesurini rikkoutuminen?

Vastaus: Lue ohjekirja huolellisesti ja ole yhteydessä huoltoon tarvittaessa.

Yleisin ongelma minkä huoltomme kohtaa on painepesurin puuttellisesta talvisäilytyksestä johtuva pesurin jäätyminen. Vesi laajenee jäätyessään ja saattaa rikkoa pumpun, pistoolin tai vaikkapa suihkuputken.

Liuottimien käyttö pesurin läpi on myös haitallista tiivisteille, myöskään tavallista mäntysuopaa ei saa käyttää painepesurin läpi (sisältää pesureille haitallista mäntyhartsia).

Mikäli imet pesuveden ulkoisesta säiliöstä/järvestä niin muista aina asianmukaiset suodattimet.

Jos käytössäsi on polttomoottorikäyttöinen painepesuri niin tarkasta että käytät puhtaita kannuja polttoaineen lisäämiseen, pakokaasut täytyy johtaa pois suljetusta tilasta ja puhtaan korvausilman saanti turvattava.


Kysymys: Mistä tiedän kannattako painepesurini korjauttaa?

Vastaus: Nyrkkisääntönä, mitä painavampi pesuri on kyseessä sitä paremmat sisuskalut eli todennäköisesti painava, messinkipumppuinen pesuri kannattaa korjauttaa. Esim. voi tuntua houkuttelevalta ostaa uusi 100 barin pikkupainepesuri jos 80-luvun painepesuri on rikkoutunut (ja korjaus maksaisi saman verran) mutta uudet pikkupesurit eivät vastaa laadultaan vanhoja, messinkipumppuisia painepesureita. Voitte myös tuoda painepesurinne maksulliseen huoltoarvioon liikkeeseemme.


Kysymys: Mistä tiedän mikä lattiasuulake sopii omaan pölynimuriini?

Vastaus: Normaalisti käytettävissä ammattikäyttöisissä pölynimureissa (ei märkä-kuivaimurit) on 32mm varusteiden halkaisija, yksimoottorisissa märkä-kuivaimureissa on 35mm varusteiden halkaisija, useampimoottorisissa märkä-kuivaimureissa voi olla 40mm varusteiden halkaisija. Joillakin imurivalmistajilla voi olla erikoiskoko esim. Wetrok 38mm. Tarkasta varusteiden halkaisija ennen tilaamista.


Kysymys: Kuinka pölynimureiden varusteiden halkaisija mitataan?

Vastaus: Varusteiden halkaisija on helpoin mitata olemassaolevasta suuttimesta. Mittaa halkaisija sisäpuolelta. Yleisimmät koot ovat 32, 35, 38 & 40mm.

kärcher huolto,kärcher_huolto,kärcher_huolto_tampere,kärcher_huolto_pirkanmaa
nilfisk huolto,nilfisk_huolto,nilfisk_huolto_tampere,nilfisk_huolto_pirkanmaa
comac huolto,comac_huolto,comac_huolto_tampere,comac_huolto_pirkanmaa
wetrok huolto,wetrok_huolto,wetrok_huolto_tampere,wetrok_huolto_pirkanmaa