Höyrypuhdistimet, höyrypesurit

höyrypesurit, höyrypuhdistimet, höyrypuhdistin, höyrypuhdistus, höyrypesu


Höyrypuhdistus on luonnollinen tapa puhdistaa - ilman kemikaaleja.

höyrypesuri,höyrypesurit,höyrypuhdistimet

Höyrypuhdistus on yksinkertaista ja nopeaa: höyry tunkeutuu puhdistettavaan kohteeseen ja irrottaa näkymättömänkin lian pinnoista, kuuma höyry myös tappaa bakteereja tehokkaasti.

Höyrypesuria voi käyttää mm. kaakeleilla, kivilaatoilla, liedellä, lasipinnoilla ja teräspinnoilla.

Höyrypuhdistus on erityisen tehokasta keittiössä ja suihkutiloissa, myös ikkunapinnat puhdistuvat vaivattomasti kun käytössäsi on Kärcher-höyrypesuri.

Kärcher on edelläkävijä höyrypuhdistuksessa, luota laatuun (esim. Ylen Kuningaskuluttajan testivoittaja Kärcher SC 2.500 höyrypesuri) ja valitse merkki joka kestää!
Höyrypesurit puhdistavat tehokkaasti höyryllä kaikki kodin kovat pinnat

Höyrypesurit ovat monipuolisia kodin puhdistuslaitteita.

Höyrypesurilla puhdistat kaikki kodin kovat pinnat (tekstiilien puhdistukseen parempi laite on painehuuhtelulaite) helposti ja turvallisesti

Kärcher-höyrypesurille löydät monipuolisesti käyttökohteita kotona esim:

  • - Kaakelien pesu keittiössä ja kylpyhuoneessa
  • - Kalkki-, saippua- ja rasvatahrojen poisto
  • - Ikkunoiden pesu
  • - Laattalattian puhdistaminen
  • - Laminaattilattian puhdistaminen
  • - Grillin puhdistaminen
  • - Tapetin irrottaminen

Selaa valikoimaamme höyrypesureiden varusteita, hanki juuri teidän kotiinne sopivat varusteet ja nauti uudesta, kemikaalittomasta syväpuhtaudesta.


Kärcher höyrypuhdistimet ovat monipuolisia

Höyrypuhdistus on tehokasta.

Höyrypesuri lämmittää veden n. 150 asteeseen jolloin purkautuessaan höyry pääsee vaikuttamaan pieniin koloihin ja huokoisiin pintoihin, tästä on suurta hyötyä etenkin kaakelisaumoja puhdistettaessa.

Höyry pääsee tunkeutumaan erityisen hyvin myös vesihanojen ja saniteettiposliinin pikku rakosiin josta se poistaa tehokkaaasti pinttynyttä likaa.

Kärcher-höyrypesuri on suunniteltu turvalliseksi ja helpoksi käyttää. Kärcher-höyrypesurit irrottavat lian ja rasvan mitä et edes tiennyt olevan olemassa.

Vihdoinkin kotikäyttäjillä on mahdollisuus päästä käsiksi ammattitason laitteisiin edullisesti ja vaivattomasti. Tilaa höyrypesuri verkkokaupastamme ja nauti vaivattomasta puhdistuksesta.