Henkilöhygienia: nestesaippuat, käsihuuhteet, käsienpesuaineet...

henkilöhygienia,hygienia,käsienpesu,käsienpesuaine,käsihuuhde,käsidesi,nestesaippua

Henkilöhygienia - alatuoteryhmät:

Suosituimpia tuotteita:

Hyvä henkilöhygienia on helppoa

Henkilökohtainen hygienia kuuluu jokapäiväisen hyvinvointiin, riittävä käsihygienia varmistaa että bakteerit eivät pääse luomaan kalliita sairauspoissaoloja työpaikalle.

Oikea annosteluratkaisu on myös ensiarvoisen tärkeää käyttäjille, käsihuuhde jää käyttämättä esim. ruokailulinjastossa mikäli tuote on loppu tai sen käyttäminen on hankalaa.

Laadukkaat hygieniaratkaisut

Valikoimastamme löydätte laadukkaat hygieniaratkaisut kaikkiin kohteisiin: toimistoihin, sairaaloihin ja hoivakoteihin, ravintoloihin ja kahviloihin, hotelleille ja asumispalveluille, teollisuuteen sekä kotikäyttöön.

Tuoteryhmistämmämme tilaatte helposti käyttöönne mm. nestesaippuat, käsienpesuaineet, käsihuuhteet ja ihonhoitotuotteet. Edustamme laajaa valikoimaa tuotteita erilaisiin annostelujärjestelmiin. Saippua-annostelijat löydätte omasta tuoteryhmästä.

Tunnetut tuotemerkit ja valmistajat

Edustamamme mm. seuraavia tuotteita: Erisan, LV, Katrin, Tork, Sterisol, Soft Care, Provisor, Dreumex, Bea Pro, Kiilto Care. Tuotteet ovat laadukkaita ja ihoystävällisiä, ne sopivat täydellisesti suomalaisille iholle.