Tuotteet autojen puhdistukseen

Autojen puhdistus - alatuoteryhmät:

Suosituimpia tuotteita:

Vikan Transport System - puhdistusvälineet ammattikäyttöön

Vikan Transport System -sarjan harjat sekä varusteet ovat kehitetty ammattiautoilijoiden sekä huipputulosta vaativien yksityisautoilijoiden käyttöön. Kaikki VIkan Tramnsport System-tuotteet ovat valmistettu yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa.

Painehuuhtelulaite pesee ja puhdistaa sohvat, matot, patjat sekä muut tekstiilipinnat. Lopputuloksena ovat syväpuhtaat sohvat sekä matot ilman likaa sekä häiritseviä hajuja.

Painehuuhtelulaitetta on helppo käyttää ja tulos näkyy välittömästi.

Painehuuhtelulaitteen syväpuhdistava vaikutus perustuu nopeaan puhdistusaineliuoksen suihkuttamiseen pestävälle pinnalle jonka jälkeen se imetään heti pois.

Unohda höyrypesurit jotka kohtelevat tekstiilipintoja kaltoin (höyrypuhdistimet ovat tarkoitettu kovien pintojen puhdistamiseen) vaan hanki ainoa oikea tekstiilien puhdistuslaite; painehuuhtelulaite.

Painehuuhtelulaite pesee tekstiilipenkit

Painehuuhtelulaite pesee ja puhdistaa mm. auton ja veneen tekstiilipenkit sekä muut vesipestävät tekstiilipinnat. Painehuuhtelulaitteen syväpuhdistava vaikutus perustuu nopeaan puhdistusaineliuoksen suihkuttamiseen pestävälle pinnalle jonka jälkeen se imetään heti pois.

Kompaktia painehuuhtelulaitetta on helppo siirrellä ja käsitellä. Painehuuhtelulaitteen kansi on läpinäkyvä jotta likavesisäiliön täyttymistä on helppo seurata. Likavesisäiliö on helppo tyhjentää.