Annostelulaitteet: saippua-annostelijat, käsipyyheannostelijat...

saippua-annostelija,saippua-annostelijat,käsipyyheannostelija,wc-paperiteline,paperiannostelija

Annostelulaitteet - alatuoteryhmät:

Suosituimpia tuotteita:

Annostelujärjestelmä määrittää kulutuksen

Harkitulla annostelijavalinnalla pystytään minimoimaan käyttäjien turha kulutus, käsipyyhe- ja wc-paperiannostelijan valinnalla on erittäin suuri merkitys koko vuoden materiaalikustannuksiin.

Tuotetta täytyy olla myös aina saatavana, mikäpä olisi pahempaa kuin paperin loppuminen väärällä hetkellä? Pieniin kohteisiin sopivat kompaktit annostelijat, isommat annostelijat palvelevat suuriakin asiakasmääriä ilman ylimääräistä huoltotyötä.

Annostelijat määrittävät tyylisi

Toimiva annostelujärjestelmä on ensiarvoisen tärkeää mm. hotelleissa, kahviloissa ja ravintoloissa sekä toimistoissa. Tyylikkäät annostelijat herättävät mielikuvan luksuksesta. Millaisen kuvan yrityksestäsi haluat antaa asiakkaillesi?

Tuotevalikoimassamme on useita annostelujärjestelmiä jotka sopivat hyvin yhteen ja tekevät saniteettitiloistanne tyyliinne sopivat. Hyvä annostelujärjestelmä istuu lähes huomaamattomasti ympäröiviin tiloihin ollen silti helppokäyttöinen.

Siivousaineiden annostelijat

Tiivistettyjä, ammattikäyttöön tarkoitettuja siivousaineita on helppo yliannostella jos annostelussa ei käytetä annostelumittaa. Mikäli siivousaineiden annostelua ei tehdä oikein se on pahinta mahdollista kulutusta: turhaa ja lisätöitä aiheuttavaa.

Tuotevalikoimastamme löydätte annostelupumppuja, -korkkeja, -astioita ja -pulloja joiden avulla siivousaineiden annostelu on aina kohdallaan.